Jornada de Campus Oberts a la UdL

El proper dia 10 de febrer tot l’alumnat de 2 batxillerat del nostre centre visitarà les instal.lacions de la Universitat a les facultats que tenen previst estudiar a partir del curs vinent. Serà un matí d’informació sobre crèdits, assignatures, serveis, i tot el que vulgueu preguntar. La jornada s’adreça a alumnat de secundària, d’arreu del territori, interessat en iniciar estudis universitaris que ve a informar-se i a conèixer els estudis que s’imparteixen a la UdL. Més informació de la jornada a Jornada de Campus Oberts

També cal recordar que els dissabtes els dissabtes 4 de març i 29 d’abril de 2017 tindrà  lloc la XIII Jornada de Campus Oberts per a les famílies. Podeu consultar a la web: http://www.udl.cat/serveis/seu/espai/jornadapares.html , el programa de la jornada.