Campus Oberts

El proper 23 de maig, la UdL porta la Jornada de Campus Oberts Virtual a casa teva. Podràs parlar amb els responsables dels graus i amb els nostres estudiants informadors que t’orientaran i informaran sobre tots aquells dubtes que puguis tenir relacionats amb el grau que tens pensat matricular-te, sobre les sortides professionals, sobre les pràctiques, etc.

També podràs parlar en viu i en directe amb els tècnics de l’Oficina d’Informació i Orientació Universitària als quals podràs fer totes aquelles consultes relacionades amb les beques i ajuts propis de la UdL i amb tots els serveis i recursos que us poden oferir des de la Universitat.

Som conscients que planificar el teu futur universitari no ha de ser fàcil, per això t’animem a participar en aquesta Jornada! Estigues alerta! Durant els propers dies podràs realitzar la inscripció mitjançant la web de la UdL on sortiran anunciades les Jornades.

Recorda que també pots