Informació General del Batxillerat a l’Institut Joan Oró

agendaAquest és el bloc de batxillerat de l’Institut d’Educació Secundària Joan Oró de Lleida. Aquí pots trobar totes les notícies directament relacionades amb la vida acadèmica de l’alumnat de batxillerat. Clica sobre la imatge per saber més del nostre batxillerat.

A l’Institut Joan Oró impartim el batxillerat científico-tecnològic, el social i l’humanístic. Hi ha unes assignatures comunes i unes d’optatives que depenen en gran mesura de la modalitat de batxillerat que un decideix cursar. Cal tenir en compte que la modalitat obliga a escollir, apart de l’optativa comuna de modalitat, dues assignatures més de la modalitat. En els quadres següents podeu veure la distribució.

A primer batxillerat es fan les assignatures comunes següents: llengua catalana (2 h.), llengua castellana (2h), llengua anglesa (3 h.) Educació física (2 h), filosofia (2 h), ciències pel Món contemporani (2 h) i tutoria (1 h)

Matemàtiques I Física I Tecnologia Industrial I Dibuix I
Ciències Terra I Química I Biologia I
Mates CCSS I Economia empresa I Economia Història del Món Contemporani
Llatí I Grec I Literatura catalana Literatura universal
Psicologia-sociologia Francès/Alemany

 

 

A segon batxillerat les assignatures comunes són llengua catalana (2 h.), llengua castellana (2h), llengua anglesa (3 h.) història de la filosofia (3 h), història (3 h) i tutoria (1 h).

Les optatives són

Matemàtiques II Física II Tecnologia Industrial II Dibuix II
Ciències Terra II Química II Biologia II
Mates CCSS II Economia Empresa II Geografia Electrotècnia
Llatí II Grec II Literatura Castellana Història de l’Art