Informació General del Batxillerat a l’Institut Joan Oró

agendaAquest és el bloc de batxillerat de l’Institut d’Educació Secundària Joan Oró de Lleida. Aquí pots trobar totes les notícies directament relacionades amb la vida acadèmica de l’alumnat de batxillerat. Clica sobre la imatge per saber més del nostre batxillerat.

A l’Institut Joan Oró impartim el batxillerat científico-tecnològic, el social i l’humanístic. Hi ha unes assignatures comunes i unes d’optatives que depenen en gran mesura de la modalitat de batxillerat que un decideix cursar. Cal tenir en compte que la modalitat obliga a escollir, apart de l’optativa comuna de modalitat, dues assignatures més de la modalitat. En els quadres següents podeu veure la distribució.

A primer batxillerat es fan les assignatures comunes següents: llengua catalana (2 h.), llengua castellana (2h), llengua anglesa (3 h.) Educació física (2 h), filosofia (2 h) i tutoria (1 h)

 

A segon batxillerat les assignatures comunes són llengua catalana (2 h.), llengua castellana (2h), llengua anglesa (3 h.) història de la filosofia (3 h), història (3 h) i tutoria (1 h).

Les optatives són: