INFORMACIÓ GENERAL

Al nostre centre impartim el cicle formatiu de grau mitjà de “Guiatge d’activitats físico-esportives al medi natural”.

Degut a aquesta activitat docent, el nostre centre genera una sèrie de bicicletes de muntanya usades que es renoven periòdicament, i que es posen a la venda al final de cada curs.

Es posen a la venda dos tipus de bicicletes:

TEST BIKES: models de diferents modalitats de gamma mitja, amb molt poc ús.

BICICLETES DE LLOGUER: models de MTB de rally (XC) de gamma mitja-baixa amb tres anys d’ús.

Cada vegada que es preveu la venda d’un material, es penja una entrada en aquest bloc amb informació concreta de cada bicicleta, preu i calendari de recepció d’ofertes i de lliurament.

El criteri d’adjudicació de les bicicletes és per ordre de sol·licitud de compra.

Per a la venda directa d’aquest material, en una primera fase es donarà prioritat al professorat del cicle que el necessita com a eina de treball. Si el material no és adquirit per aquest col·lectiu, es donarà pas a una segona fase, on es donarà prioritat a l’alumnat i treballadors del centre. Si en aquesta segona fase tampoc es concreta la venda, hi haurà una tercera fase en la qual s’obrirà la venda a qualsevol comprador.

Si s’està interessat en algun model dels anunciats, cal realitzar una sol·licitud on-line. Les ofertes realitzades abans de l’inici de la fase corresponent a cada tipus de comprador, no seran tingudes en consideració.

El formulari per realitzar la sol·licitud de compra de totes les opcions es troba a continuació:

FORMULARI

Per aclariments poden trucar al centre i demanar pel secretari. 973268399.