REUNIONS ALUMNES PREINSCRITS AL CURS 2019-2020

Benvolguts pares i mares,

Ens plau convocar-vos, conjuntament amb el vostre fill/a preinscrit/a en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de “Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural”, a la reunió informativa que tindrà lloc el proper DILLUNS 8 DE JULIOL DE 2019, a les 19.30 h. a la sala d’actes de l’INS Joan Oró.

Els temes que es tractaran en aquesta reunió seran el següents:

  • Aspectes generals del cicle.
  • Crèdits a cursar.
  • Horari general.
  • Sortides i material necessari.
  • Despeses i quotes.
  • Informacions sobre la matriculació i PLACES REALS.

Està previst que durant el mateix dilluns 8 de juliol el Departament d’Educació faci pública la llista d’admesos i la llista d’espera per al cicle per al proper curs 2019-2020. Independentment de la vostra situació a la llista i de què ja hagueu assistit a les reunions informatives que hem anat fent a l’institut durant aquests mesos d’abril i maig, creiem que la vostra assistència és important. Heu de tenir en compte que la llista no és definitiva en tant que depèn dels nostres repetidors finals i altres factors; en aquesta reunió us podrem donar dades concretes respecte la disponibilitat de places i informació molt acurada sobre el període de matriculació i les possibilitats d’obtenció d’una plaça un cop finalitzat el procés de matriculació.

Aprofitem per informar-vos que per qüestions organitzatives del centre, hauríeu de formalitzar la matrícula els dies 9, 10 i 11 de juliol.

Tanmateix, és molt important que tothom que es matriculi en aquests estudis hagi assistit abans a alguna reunió per tal d’estar totalment assabentat de les característiques i implicacions del cicle per evitar abandonaments a principi de curs, amb les conseqüents repercussions que això pot tenir tant en els alumnes que abandonen com en aquells que no han aconseguit alguna de les places.

Per a l’adjudicació de les places disponibles un cop finalitzat el període de matriculació, tots els alumnes que no hagin obtingut plaça estan convocats el DIMECRES 17 DE JULIOL DE 2019 a les 10.00 hores al saló d’actes de l’institut.

La no presentació a aquesta reunió s’entendrà com la renúncia a la possibilitat d’obtenció d’alguna de les places disponibles.

 

About CARLES SALLAN 61 Articles
Cap de departament-CFGM de Conducció d'Activitats al Medi Natural-INS Joan Oró Lleida

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*