Un cap de setmana ple de voluntariats

Del 20 al 23 de setembre de 2018

La participació com a voluntaris en esdeveniments al medi natural i/o relacionats amb els continguts del cicle són una part important en la formació de l’alumnat del CFGM de Conducció d’Activitats en el Medi Natural.

Aquest cap de setmana hem participar al Parc de La Mitjana de Lleida al “The Family Run”, també a Lleida a la Pedalada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i a Mollerussa a la Caminada Popular organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzeimer de Mollerussa.

Cliqueu a la foto per accedir a l’àlbum…

 

About CARLES SALLAN 61 Articles
Cap de departament-CFGM de Conducció d'Activitats al Medi Natural-INS Joan Oró Lleida

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*