Presentem “Llegim per plaer”

En la celebració del 32è Saló del Llibre infantil i juvenil de Catalunya, l’INS Joan Oró no podia faltar-hi. Som un centre lector i aquesta declaració determina la nostra manera de fer: llegim per aprendre, llegim per escriure i, també, llegim per plaer.
 
El proppassat 30 d’abril les professores Montse Irun i Lídia Bell-lloch van presentar algunes de les nostres bones pràctiques a l’entorn de la lectura en una trobada formativa  que feia el Departament d’Ensenyament  i que anava adreçada a tots aquells centres educatius que volen fomentar l’hàbit lector entre el seu alumnat. La ponència duia per títol: Temps! Llegir per plaer. La lectura  i la biblioteca d’aula
IMPULS LECTURA TROBADA MOLLERUSSA

Guardar

Guardar

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*