INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

AFA Extraescolars

Tal com figura al Projecte Educatiu del Centre de l’Institut Joan Oró, aquest “aposta per una educació integral de l’alumnat que li permeti integrar-se, amb eficàcia i de la manera més completa possible, en la societat”. A més, destaca que: “entenem l’educació com un procés integral en el qual es potencien els aspectes intel·lectuals, morals, culturals, socials i psicomotrius de l’alumnat.” En aquesta línia es despleguen tot el conjunt d’activitats extraescolars proposades des de l’AFA, aquestes han de contribuir a aquesta educació integral que es promou des de la direcció del centre.

 

Des del curs 2015-16, les activitats extraescolars estan supervisades per un Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que coordina i dirigeix els monitors de les diferents activitats esportives i que vetlla pel bon funcionament de totes en conjunt.

 

Des del 2016-17 aquestes activitats es venen realitzant conjuntament amb els altres instituts del Camp escolar, Màrius Torres i Gili i Gaya, per poder oferir una bona i variada oferta, i d’aquesta manera també s’aposta per la interacció dels alumnes dels tres centres, ja que quan entrenen i competeixen es fa com a Camp Escolar.

OFERTA DEL CURS 2023-24

Díptic informatiu

INFORMACIÓ PER MATRICULAR-SE

 

Aquí teniu tots els documents necessaris per formalitzar la matrícula a les activitats extraescolars:

Instruccions per fer la inscripció

Formulari d’inscripció

Assegurança d’accidents

Full de pagament Esportives

Autorització drets d’imatge

Autorització dels pares

ENLLAÇ D’INTERÈS

Consell Esportiu del Segrià

CONTACTE

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el coordinador, Oriol Martínez, a través de l’adreça de correu campescolarlleida@gmail.com