AFA SERVEIS

Serveis

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

Des de l’AFA apostem per la reutilització dels llibres de text, ja que creiem que és una magnífica oportunitat per contribuir amb el medi ambient, així com per potenciar el respecte pel material escolar entre els nostres fills i filles.

A més a més, afavoreix l’economia de les famílies i és un sistema molt més còmode a l’hora d’adquirir els llibres que el centre ens  indica cada curs.

Des del curs 16/17, l’AFA, conjuntament amb l’equip directiu del centre, ofereix aquest servei a través de l’empresa Iddink, amb una gran experiència en aquest camp.

LLISTA DE LLIBRES CURS 23-24

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES IDDINK

Calendari de comandes: Des de principis de juliol i durant tot l’estiu

 

Ajuda a les comandes: Telèfon:    93 238 88 33

Internet: www.iddink.cat

 

Lliurament de comandes: Compromís d’entrega a domicili abans de començar el curs

Llista per cursos

SERVEI DE MENJADOR

Tenim la sort de comptar amb un servei de menjador, amb cuina pròpia, que el Joel i el seu equip preparen amb molta cura, sempre pensant en la nutrició i la salut dels nostres fills i filles.

 

Ens ofereixen un menú diari, i també plats combinats, entrepans i cafeteria, tot a un preu reduït.

 

Els alumnes poden utilitzar el servei diàriament o bé esporàdicament, sempre avisant al Joel perquè pugui atendre’ls de la millor manera.

 

També poden utilitzar l’espai aquells alumnes que s’emporten el dinar des de casa. Des de l’AFA es va adquirir un microones perquè els alumnes que vulguin, es puguin escalfar el menjar.

 

Aquest servei és molt còmode sobretot pels alumnes que fan activitats extraescolars, ja que no han de perdre temps per anar a dinar a casa, i a la vegada també es relacionen entre si en un ambient més distès que l’acadèmic.

 

Disposeu dels Menús diaris  que es poden consultat des de Clickedu.

FORMACIÓ DE PARES I MARES

Les famílies ens preocupem que les nostres filles i fills tinguin una bona formació, però, i nosaltres? Perquè no ens podem informar i formar en aquells temes que ens preocupen?

 

Des d’aquesta comissió, busquem i oferim diferents xerrades/activitats que com a pares ens poden interessar.

 

També us informarem d’altres xerrades/activitats que ofereixen des d’altres centres i que estan obertes a totes les escoles i instituts.

 

Si hi ha algun tema específic que vulgueu tractar, no dubteu en contactar-nos

BORSA DE VOLUNTARIAT

T’agradaria participar més activament en la vida acadèmica de l’institut?
Doncs aquest és el teu lloc!!

 

Amb aquesta borsa de voluntariat, el que pretenem i sempre coordinats amb el centre, és donar-vos l’oportunitat de participar en algunes activitats de l’alumnat.

 

Si per la professió, els coneixements o habilitats que tens creus que podries aportar alguna cosa interessant als alumnes, fes-nos-ho saber i ho traslladarem a l’equip directiu de l’Institut, que valoraran la proposta.

 

A més, també podem participar com a voluntaris per si fa falta acompanyar en alguna excursió o altres situacions que des del centre ens demanin ajuda.

 

Aquesta és la teva oportunitat de tornar a l’institut!

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·