INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Serveis

Serveis

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Des del CAMP ESCOLAR impulsem diverses activitats amb l’objectiu de continuar aprenent d'una forma lúdica i que això ens faci créixer com a persones. Volem que el nostre alumnat gaudeixi practicant algun esport o realitzant altres activitats que ells mateixos han escollit.

Díptic Informatiu

CARRIL I PÀRQUING DE BICIS

Fem una aposta per la mobilitat sostenible i aprofitem els diversos carrils bici i rutes recomanades per l'Ajuntament de Lleida que arriben al centre. Nosaltres afegim el nostre carril des de l'entrada al recinte fins a l'entrada a l'edifici.
Hi ha disponibles uns 60 aparca-bicis, dels quals a l'interior de l'edifici n'hi ha més de 50.

SECRETARIA

L'horari d'atenció al públic de la secretaria és tots els dies de 9 a 13 h del matí i dilluns i dijous també de 16 a 18 h de la tarda.

Tràmits acadèmics

MENJADOR ESCOLAR PROPI

El menjador escolar és un servei educatiu més. Els menjars s’elaboren amb cuina pròpia seguint principis d’equilibri dietètic i d’educació per a la salut.
Els alumnes poden utilitzar el menjador de manera regular o bé esporàdicament. La cuina ofereix també, a preus reduïts, servei de plats combinats i entrepans.

TAQUILLES

Un servei de lloguer de taquilles permet deixar llibres i estris personals a l’institut. Les taquilles estan distribuïdes per totes les plantes del centre.

BIBLIOTECA

La biblioteca vol ser un espai educatiu on pots consultar les darreres novetats literàries, realitzar préstec dels llibres que més t'agraden, fer una estona de lectura en silenci, participar en clubs de lectura, treballar amb els companys..... Ah! i també un espai on et podràs expressar en diferents llengües amb el Joe, el bibliotecari!

EDUCADORA SOCIAL I PSICOPEDAGOGA

Trobareu més informació al segúent enllaç.

Web Orientació Educativa

ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Guia el treball professional i d'equip del professorat al servei de l'èxit escolar de l'alumne.
La tasca d'orientar inclou:
· La integració de la funció orientadora en el procés d'aprenentatge de l'alumna i alumne
· El reconeixement de la diversitat i la singularitat de l'alumnat
· L'acció de la docència i de la tutoria exercides en conjunt i de forma complementària
· La coordinació d'equips (interns i externs al centre) basada en la transferència dels aprenentatges de l'alumnat
· Un perfil de professorat amb formació específica de l'àrea i global de l'ensenyament

PROGRAMA SALUT I ESCOLA (PSIE)

La finalitat del PSIE és millorar la salut dels adolescents mitjançant accions de promoció de la salut, de prevenció de les situacions de risc i d’atenció precoç per als problemes relacionats amb la salut mental, la salut afectiva i sexual, el consum de drogues, alcohol i tabac, en col·laboració amb els centres educatius.

Informació

SOCIALITZACIÓ LLIBRES

L’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre, ofereix el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l'empresa IDDINK.

Web del proveïdor