INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

informacionsampa

Informació AMPA
Des de l’AMPA volem començar l’any animant-vos a que us apunteu als *tallers/ xerrades* que impartirà el Daniel Gabarró. Aquesta actuació està realitzada coordinadament des del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i l’AMPA.
Aquests tallers tenen com a innovació que estan pensats perquè hi participin pares i fills alhora. Creiem que aquesta dinàmica pot afavorir a ampliar la visió que tenim d’un mateix tema quan podem debatre’l entre tots i veure així els diferents punts de vista de pares i alumnes/fills. Després de consensuar-ho amb la direcció del centre s’han triat dos temes que creiem que ens afecten a tots i que ens poden ajudar.
Dimarts, *23 de gener* , a les 18:30h- *Bullyng*
Dimarts, *20 de febrer* , a les 18:30h- Comunicació i assertivitat entre pares i fills.
Donat que el format de les xerrades ho requereix i que les places són limitades, us agrairíem que ens confirmeu l’assistència, enviant un missatge al vostre “pare/mare enllaç” el més aviat possible.
AVÍS IMPORTANT PER ALS PARES DE 1R I 2N!
La xerrada del 23 d gener coincideix amb l’esquiada de 1r i 2n. Hem intentat canviar la xerrada del 23 de gener però *no ha estat possible* .  Al centre els hi sap greu la coincidència però les dates amb el Daniel Gabarró les vam tancar a finals del curs passat per poder-nos assegurar que no ens quedàvem sense. Com que la data de l’esquiada l’ha posat fa poc el Consell Català de l’Esport, ja que està subvencionada,  és comprensible que sigui molt difícil quadrar-ho tot. De totes formes es dóna la possibilitat que els pares/mares es puguin inscriure igualment encara que no hi siguin els nens. Disculpeu les molèsties i esperem que us animeu igualment a assistir a les xerrades!