INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Dia escolar de la no violència i la pau

Aquest any celebrem el Dia de la Pau i la No Violència dibuixant el seu símbol amb l’alumnat de tercer d’ESO. Hem guardat un minut de silenci en record de totes aquelles persones que pateixen a causa dels conflictes.

L’activitat s’emmarca en el Mapa DENIP de Fundipau les propostes de la qual se centren propostes en dues de les principals causes que hi ha darrere la crisi de refugiats dels últims anys: la guerra i l’armamentisme.

Ningú no vol ser refugiat i en canvi el 2015 es van comptabilitzar més de 65 milions de persones desplaçades i refugiades al món. Per tant, ens hem de preguntar el per què d’aquesta situació i potser si trobem la resposta i n’abordem les causes, ningú més es veurà forçat a marxar de casa seva.

Departament d’Humanitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *