INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Setmana a la neu per l’alumnat d’ESO

Els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, han estat gaudint de l’activitat a l’estació de Port Ainé durant la setmana del 23 al 27 de gener de 2017

Un any més hem organitzat una sortida a la muntanya amb un doble objectiu: la descoberta d’una nova activitat en un entorn natural per aquells alumnes que no havien tingut l’ocasió, i per altra banda, l’aprofundiment i millora per aquells alumnes que ja estaven iniciats en el món de l’esquí.

La valoració global ha estat força positiva amb uns dies de molta neu i unes condicions de les pistes molt bones. Esperem que tothom hagi gaudit d’aquesta sortida, especialment els què heu començat a esquiar aquest any i us animem per a la propera.

Totes les fotos en aquest enllaç

Departament d’Educació Física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *