INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Tanquem el projecte PlanetOró amb catifa roja

PlanetOró és un projecte de centre per 1r d’ESO que forma part del Tractament Integral de les Llengües (TIL) i que consisteix bàsicament en la realització d’un curt amb l’aparició de totes les llengües que s’imparteixen al centre de forma global, creativa i integrada.

Per posar la cirereta final i premiar el treball del alumnat i també per celebrar el Dia Internacionals de les llengües Maternes el divendres 24 de febrer a partir de les 13:00 h hem fer una cerimònia de lliurament de premis del curts realitzats per grups.

A la cerimònia presidida per la directora vam comptar amb la presència de l’actor Andres Batista (coprotagonista de la pel·lícula “Mecanoscrit del segon origen”).

El jurat ho ha tingut molt difícil per la bona tasca realitzada i finalment, després de donar els premis al actor/actriu, la millor música, la millor integració de Llengües i al millor guió, ha premiar al millor curt el que duu per títol “The elevator” del grup format per Blau Ibarz, Délia Solana, Marian Pérez, Mireia Gómez i Mireia Ibarz

Felicitats.

Més fotos i el curts en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *