INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Una jornada de portes obertes emotiva i multitudinària

El divendres 17 de febrer a partir de les 19:00 el centre es va tornar a omplir de famílies interessades en veure, conèixer i constatar tot els que s’hi cou. La primera part ha consistit en una exposició i diverses intervencions a la sala d’actes mentre els acompanyants més petits podien gaudir d’una representació de titelles o un  taller de plàstica i fang. Tot conduit per la directora Emma Carreras es va poder escolar diferents intervencions de professorat, equip directiu, alumnat i famílies per tal de comentar de primera mà la realitat del dia a dia, l’adaptació al centre, el treball en projectes, les activitats de tutoria i extraescolars o els grup WhatsEp d’aprenentatge en anglès entre altres.

A continuació i durant una bona estona les famílies van poder passejar per diferents dependències del centre on podien veure i preguntar sobre alguns productes d’aula i mostres del treball que es fa en les diferents matèries. Finalment tot va concloure en un animada conversa amb piscolabis a la cafeteria del centre.

Tots els assistents es van poder emportar la revista “Ataràxia Snack

Més fotos en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *