INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Projecte col·laboratiu: dutch interiors

Des de l’àrea de ciències socials s’ha dut a terme un projecte expositiu sobre l’Edat d’Or de la pintura holandesa per als alumnes de 3r d’ESO. D’entrada l’alumnat ha decidit l’itinerari temàtic que integraria l’exposició (societat, paleta de colors, tècniques, tipus de pintures, influències…). Un cop decidits els temes, s’ha decidit quins elements complementaris (vídeos, interactius, jocs, representacions 3D…) que acompanyarien els plafons de l’exposició.

Estem molt contents amb el resultat que tenim d’aquest projecte de decisió. El podeu visitar a la sala d’exàmens.

Magda Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *