INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Concert de jazz i els seus antecedents

L’alumnat de 2n i 4t d’ESO de Música va assistir el dia 9 de març al concert didàctic sobre el jazz i els seus antecedents interpretat per la Banda Municipal de Lleida, dirigida per l’Amadeu Urrea. De la mà de la música, de les imatges i d’una veu en off, vam visitar els camps de treball, on els esclaus negres alleugerien la carregosa feina a ritme de worksong, o l’església animada pel gospel i fins i tot vam assistir a un enterrament a Nova Orleans, amb música sorprenentment festiva un cop enterrat el difunt. També vam recórrer el Mississipí en riverboat mentre Scott Joplin  interpretava un ragtime, i vam seure, potser envoltats d’algun mafiós, al Cotton Club de Nova York, tot sentint el swing al cos. En algun moment de l’audició, l’ànima se’ns va tenyir de blues. L’alegria, però, va retornar amb la música de banda!

Helena Mesalles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *