INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Taller “Bufar i fer ciència”

El dilluns 13 de març l’alumnat de 2n d’ESO va participar del taller “Bufar i fer ciència” al CaixaForum de Lleida. En aquest taller hem experimentat com funcionen els instruments de vent des de la perspectiva d’un científic atent al so i a les seves propietats. Hem fet sonar tot tipus d’embocadures: bisells, broquets i canyes. També ens hem convertit en luthiers i músics: hem construït un instrument musical de vent i després hem comprovat si funcionaven fent un concert agrupats per seccions. Ei, i el més bo de tot : ha sonat força bé! Qui sap si no ens sortirà algun bolo!

Totes les fotos aquí

Helena Mesalles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *