Acollim el primer Educamp de les Terres de Lleida

Amb el nom Educamp (veieu vídeo) s’agrupen diferents iniciatives territorials de formació entre iguals promocionades per la Fundació Bofill en les quals es pretén compartir al voltant de continguts definits per les mateixes persones participants el mateix dia de la trobada. La participació oberta, la creació de xarxa, la conversa, el debat o l’intercanvi són algunes de les paraules clau que defineixen les diferents trobades.

Durant el matí del dissabte 25 de març el nostre centre va obrir les portes per acollir un bon grup de docents que van decidir conversar sobre diferents temàtiques que podeu trobar en aquest “mapa de sessions” amb els documents de conclusió elaborats. Entre altres es va parlar de eines TIC, gamificació, treball per projectes, aprenentatge i servei, dinamització de patis o motivació. Enhorabona a totes les persones participants!!

Us perdreu la següent?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·