L’alumnat de tercer “gaudeix” d’allò més de Barcelona

El 9 i 10 de març els i les alumnes de tercer d’ESO van passar dos dies al Camp d’Aprenentatge de Barcelona. La feina de la primera jornada va ser intensa, ja que va incloure activitats tan diverses i enriquidores com conèixer Barcelona des del Castell de Montjuïc i una ruta pel Quadrat d’Or de la ciutat comtal, ple de meravelles modernistes, com la Casa Batlló, la Casa Ametller, la Casa Lleó i Morera i la Pedrera.

Després d’una nit moguda, van aprofitar el matí següent per recórrer diferents racons de la que es coneix com la Barcelona Científica i van passejar per la Reial Acadèmia de les Ciències, l’antic Hospital de la Santa Creu, la Sala de Convalescència i l’Amfiteatre Anatòmic, on, de la mà del Marc, van fer un apassionant tastet de la història de la medicina moderna.

Des d’aquí volem agrair l’Enric, la Rosa i el Jordi el fantàstic treball que van dur a terme amb nosaltres. Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos i fins l’any que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!