INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Tret de sortida al VI Premi Joan Oró

El passat dimecres 22 de març vam iniciar la sisena edició del Premi Joan Oró, una sana competició que gira al voltant dels enigmes, la lògica i els petits reptes intel·lectuals. Enguany hi participa tot l’alumnat d’ESO del centre i, com a novetat, també hem inclòs una fase intermèdia que ens ajudarà a seleccionar els i les 9 finalistes de 1r cicle (1r i 2n d’ESO) i els i les 9 finalistes de 2n cicle (3r i 4t d’ESO). Al mateix temps, i tenint en compte que hi ha dues categories, hem cregut convenient celebrar dues finals. Molt millor així, oi?

Aprofitem per deixar-vos un enllaç amb les solucions als deu enigmes que se us plantejaven, ja que d’aquesta manera sortireu de dubtes, i també per dir-vos que des d’aquí us posarem al dia de les sucoses novetats a mesura que l’edició d’aquest any avanci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *