INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem en un Torneig de Corfbol

Un total de 110 alumnes de l’ESO del nostre centre, repartits en 8 equips, han participat els dies 20 i 21 d’abril en un campionat de Corfbol celebrat al pavelló municipal de Pardinyes.  El campionat ha comptat també amb la participació dels següents instituts: INS Josep Lladonosa, INS Guindàvols i INS La Caparrella.

El corfbol és un esport que dia a dia té més acceptació a nivell escolar. Això es constata, tant pel continu increment d’equips participants en les diferents edicions comarcals, com pel nivell mostrat pels diferents equips.

Aquesta any, un dels nostres equips infantils va arribar fins a les semifinals en la seva categoria. Com sempre felicitem a tots els alumnes pel fet d’haver gaudit plenament d’aquesta  jornada esportiva.

Amadeu Ortiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *