INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Concert de Rock a l’institut

No era la febre del dissabte a la nit ni érem al Cafè del Teatre, però gairebé ho semblava! El grup de rock format per Oscar Gutierrez (guitarra i veu), Ramon Codina (baix i veu) i Gerard Luque (bateria) ens van fer moure a ritme de rock en un concert que desplegava una panoràmica d’aquest estil musical des dels seus orígens a mitjans dels 50 fins a l’actualitat. Vam començar amb el rhythm and blues de Muddy Waters, vam homenatjar el pare del rock, el recentment desaparegut Chuck Berry , amb el seu Johnie be Good, no ens vam oblidar del rei, l’Elvis, ni dels clàssics com The Beatles i els Rolling Stones,  Jimmy Hendrix o el famós riff de l’Smoke on the water de Deep Purple, per arribar als 80 i 90 amb The Police, la movida madrileña i el rock català. Tot un luxe per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO! Com va dir el Kader: “Profe, no me puedo creer que esté aquí!” Llarga vida al Rock!!

Tags :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *