INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Sortida a França

Aquest curs, els alumnes de 2n i 3r d’Eso que estudiem Francès, hem tingut novament ocasió d’escapar-nos a França entre el 3-5 de maig per viure el que ja va sent el nostre tradicional “Séjour linguistique“.

Aquest cop ho hem fet durant tres intensius dies amb la intenció de posar a prova el nostre Francès.

Dimecres  va començar amb la visita guiada de la Cité de Carcassonne i varem participar en un joc de pistes dins de la Cité. Després de dinar vam navegar pel Canal du Midi i creuar les seves encluses; Ah! Per la nit el també tradicional i obligat “chocolat chaud” a la Plaça del Capitole. L’endemà dijous, el vam dedicar a experimentar i gaudir en la Cité de l’Espace a més de participar en una visita guiada molt motivadora per la ciutat de Toulouse.  El tercer maratonià dia, ens va permetre de fer una interessant visita aeronàutica a l’Airbus, un bon dinar a Foix al peu del seu castell i retrocedir milions d’anys dins la cova prehistòrica de Niaux

Si,si…en tres dies! Això sí, vam matinar de valent i vam apurar fins els darrers minuts del tercer dia!

Totes les fotos

 

Irene Prados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *