BLOG DEL JOAN ORÓ

Tota l'actualitat del centre

El Taller Exprés protagonista un any més a les aules de 3r d’ESO

El passat dilluns 8 de maig l’alumnat de 3r d’ESO va fer la devolució pública d’un taller d’expressió de deu hores que ha dut a terme al llarg de dues setmanes a l’institut i que gira al voltant de la diversitat i el valor afegit que cadascú aporta al seu entorn.

Des de l’institut creiem que aquest projecte facilita que els i les alumnes siguin millors éssers humans, justament en un moment en què les societats són, sobretot, tecnològiques, els potencia la creativitat i els ajuda a ser més empàtics i, també, els dóna l’oportunitat de prendre la iniciativa i de treballar de forma col·laborativa.

El Taller Exprés, aquest és el nom de la proposta, ha estat implementat per professionals externs al centre experts en una de les quatre disciplines artístiques següents: la dansa, el teatre, els audiovisuals i la música.

L’alumnat, que va triar un d’aquests quatre eixos de treball, ha completat aquesta comesa a les classes de llengua catalana i llengua castellana, ja que s’ha aprofitat la temàtica de l’expressió personal per dur a terme productes com ara haikus, diaris, corrandes, microrelats, tríptics…

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració i per l’entusiasme amb què heu viscut el Taller Exprés d’aquest any. L’important és créixer i aquest tipus d’iniciatives ens ho posen més fàcil.

Núria Santiveri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·