INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Acte final d’etapa de Batxillerat

Com cada any quan arriba el final de maig, els i les alumnes de 2n de batxillerat de la promoció 2015-2017 estan a punt d’acomiadar-se de l’Institut. S’han acabat els exàmens, els treballs i les exposicions orals. Només els queda el repàs final per aquells que es presentaran a l’examen de Selectivitat. La seva estada al nostre centre està a punt d’acabar. El Claustre de Professors i tot el PAS vol que tot l’alumnat guardi un bon record d’aquest comiat i per això el passat dia 19 de maig ens van trobar tots: alumnat, professorat i familiars a la Sala d’Actes del centre. A més d’escoltar unes paraules recordant la seva estada a l’Institut de part de la directora Sra Emma Carreras, del Sr Jorge Gallego, Sr Àngel García i la tutora la Sra Sílvia Porté, vam gaudir del clarinet de Mercè Rosselló, el ball de Laia Llobera i la gimnàstica esportiva de Carla Cerdà. Acte seguit es va concedir el premi al millor treball de recerca de la promoció a l’alumna Ares Llobera i es van lliurar els títols honorífics de batxillerat i l’orla a tot l’alumnat patrocinada per l’AMPA del centre. L’acte va finalitzar amb un vídeo de record i un piscolabis al bar del nostre Institut.

Us desitgem tota la sort del món!!!

Montse Irun      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *