INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Celebrem el final d’etapa d’ESO i el CFGM de Conducció

El dijous 1 de juny a partir de les 19:30 la sala d’actes del centre es va omplir de l’alumnat i els seus acompanyants per tal de celebrar la finalització de l’etapa d’ESO o del Cicle Formatiu de Grau Mig de Conducció d’Activitats Físiques a la Natura.

Va obrir l’acte la directora del centre Emma Carreras amb una xerrada i un breu vídeo per donar pas a continuació al relat de la seva experiència i pas pel centre de l’exalumne Xavier Bernadó, guia de muntanya a la Vall d’Aran i que va passar pels dos cicles de la família d’Activitat Física i va fer el Grau de Ciències de l’Activitat Física. Gràcies Xavier per haver-nos acompanyat.

A continuació vam poder gaudir de dos videomuntatges corresponents a cada etapa educativa que recollia un conjunt de imatges significatives i curioses de cadascun del grups d’alumnat.

Un bon camí a tothom!!

Per veure i descarregar fotos ho podeu fer en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *