INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem a la Gimcana “Lleida i Enric Granados”

El 29 de maig, l’alumnat de les optatives de Francès i de Música de 4t d’ESO va realitzar la Gimcana Lleida i Enric Granados, creada pels catedràtics Lluis Herrera i Ramon Llanes per celebrar el 150è aniversari del seu naixement. En petits grups han recorregut 12 punts de la ciutat de Lleida vinculats amb la figura d’Enric Granados i d’altres músics com Emili Pujol, Ricard Viñes o Pau Casals per resoldre més d’una vintena d’activitats. Tot s’ha fet a través de dispositius mòbils i l’ús de diferents apps. El professorat responsable controlava en temps real l’evolució dels grups i anava validant les proves via Remind. Prèviament s’havia treballat la figura del pianista i compositor a partir de l’exposició Enric Granados, un músic universal” i una cacera del tresor. Segur que ara tots coneixen la relació tan especial de Lleida amb un músic com Granados. Per cert, ja heu tastat els seus dolços?

Més fotos

Tags :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *