BLOG DEL JOAN ORÓ

Tota l'actualitat del centre

Celebrem el final d’etapa del CFGS d’Activitats Físiques i Esportives

El divendres 2 de juny ens vam trobar a la sala d’actes del centre per acomiadar-nos d’una nova promoció del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives amb la companyia de famílies i amistats.

La Gemma Mirmi, coordinadora pedagògica del centre, ens va delitar amb una intensa xerrada al voltant dels viatges d’Ulisses i les seves al·legories. A continuació l’exalumne Oscar Costa va explicar-nos la seva trajectòria professional amb uns consells ben propers. També van poder escoltar un divertit parlament de la Saida, la Marina i l’Esther, una triada d’alumnes que ens van arrencar un bon grapat de somriures amb les seves anècdotes ben curioses. Vam poder veure un vídeo muntatge elaborat per l’Aina i finalment vam procedir al lliurament de les orles previ a la degustació d’un piscolabis al bar del Joel.

Que us vagui molt bé i molta sort!!

Les fotos i vídeos en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·