Participem a la 1a Jornada de “Mindfulness i educació” de Lleida

El dia 28 de juny al Edifici del Rectorat i organitzat per l’ICE de la UdL s’ha celebrat aquesta primera jornada amb la participació activa de la Silvia i la Emma dins l’espai dialogant d’aportació d’experiències en els centres educatius (veieu programa)

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la potencialitat del mindfulness en l’àmbit educatiu, sensibilitzant sobre l’aplicació de l’atenció plena o mindfulness als centres i a la comunitat educativa. A més, tenir una primera aproximació pràctica a l’experiència, intercanviar coneixements entre els centres educatius que han començat a aplicar programes sobre el tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·