INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

S’acaben les extraescolars esportives amb bones expectatives

El dia 30 de maig es van donar per tancades les activitats esportives extraescolars conjuntes  amb els tres instituts que formem el Camp Escolar. Creiem que pot ser una nova forma d’entendre les activitats extraescolars, on augmentem la interacció entre alumnes d’altres centres amb la promoció de les diferents modalitats esportives. Així doncs, pretenem transmetre als alumnes del Camp Escolar que l’activitat física i l’esport és un generador de satisfaccions, de clima positiu, així com seguretat i confiança en un mateix. El gaudir i l’aprenentatge han d’anar agafats de la mà, és una de les nostres senyals d’identitat més significatives.

Les imatges que podeu trobar en aquest enllaç corresponent al mateix dia de la cloenda i les pràctiques formatives que van fer alguns estudiants d’INEF.

Ah! També s’ha de dir que el Joel de la cafeteria va convidar a uns pastissos boníssims!!

 

Dani Ayats (Coordinador)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *