INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Nova concentració i lectura d’un manifest de rebuix a la violència després d’un cap de setmana molt especial

Durant el cap de setmana el nostre centre ha estat seu de nombroses activitats. Per una banda el dissabte dia 30 va haver-hi un sopar de germanor amb la presència d’una bona part de la comunitat educativa.

Duran el dia 1 vam acollir la votació pel referèndum amb una tensa “normalitat” degut als incidents i mostres de violència gratuïta que s’estaven produint per tota Catalunya.

A causa de tot plegat el dilluns dia 2 vam fer una aturada de 15’ a les 12:00 del migdia amb un emotiu minut de silenci per acabar llegint el manifest que reproduïm a continuació:

Bon dia

Avui hem volgut aplegar-nos tots aquí per tal d’expressar el nostre ferm rebuig als actes de violència que es van mostrar ahir a Catalunya.

No estem parlant d’ideologies polítiques, estem parlant i condemnant un cop més la vulneració dels drets fonamentals de les persones, estem parlant d’aquests drets tant nostres que ningú ens els pot arrabassar, mai.

La violència no es justifica i és molt greu que s’utilitzi davant d’un poble organitzat que sempre ha portat la cultura, la  pau i el civisme com a bandera.

Els centres educatius som i hem estat sempre espais oberts, tant físicament com de pensament. Volem educar el nostre alumnat perquè siguin persones lliures, amb esperit crític, que facin ús del diàleg per resoldre els conflictes, que siguin persones compromeses amb  el  nostre entorn i  que puguin aportar tot el seu coneixement per millorar-lo.

Avui estem commoguts, és impossible que restem indiferents costa expressar i denunciar amb paraules tot el mal que s’ha fet a la integritat de les persones de Catalunya i les seves institucions. Per això ara amb tristesa i emoció continguda, farem  un  minut  de  silenci  per  tal  d’expressar  la  nostra solidaritat amb el poble de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *