INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Intercanvi a Londres

El dia 5 d octubre vam anar a Londres els alumnes de 3r d’ESO. Vam arribar a la ciutat molt cansats i emocionats al mateix temps. Anar a Londres ha estat una experiència enriquidora ja que hem pogut gaudir de la companyia de famílies angleses; un gran repte ja que havíem de parlar l’anglès fins hi tot per anar al bany! A més a més hem visitat la ciutat de Londres: hem pujat al London Eye, ens hem fet fotos amb al Tower Bridge, hem estat molt a prop del Big Ben, també hem estat al castell de Winsdor…  Estar en una ciutat tant gran ens a fet madurar una mica més ja que era una responsabilitat gestionar els diners, la documentació i estar pendent tota l’estona de no perdre’t. En resum que em gaudit molt de l’experiència.

Tota la informació i fotos aquí.

Carla i Jaris (3rW)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *