INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Acollim la Jornada “Xarxa transformadora de l’educació a les Terres de Ponent”

Durant el matí del dissabte 21 d’octubre s’ha celebrat al nostre centre la jornada “Xarxa transformadora de l’educació a les Terres de Ponent” per tal “d’impulsar i consolidar #InnoEdLleida com a plataforma permanent de col·laboració entre entitats educatives al territori per a la transformació de l’educació” entre altres objectius.

Després de l’obertura de l’acte hem pogut escoltar la xerrada en format “parella simultània” a càrrec de Sergi del Moral i Jordi Domènech que amb el impactant títol “La Falsa tensió entre matèries i competències en el treball per projectes.
Óssos formiguers, pernils i rock’n roll”
ens han delectat amb força.

A continuació s’ha fet un descans per continuar  en 7 espais oberts a la reflexió en els quals s’han debatut diverses temàtiques en format de petit grup. La darrera hora l’hem dedicada a una exposició de conclusions i un torn obert de paraules.

Podeu visitar el web de la jornada aquí i seguir al twitter a #innoedlleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *