INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Els diaris es fan ressò dels nostres projectes i activitats

Aquesta vegada ho hem de destacar per partida doble. La primera notícia va aparèixer al diari Ara el 14 d’octubre reflex d’una entrevista a la nostra companya Silvia Porté en la qual parlava de la Filosofia i del projecte silencis i que podeu veure en aquest enllaç.

La segona notícia va aparèixer al diari Segre el dissabte 28 d’octubre en un reportatge a pàgina sencera amb motiu de l’inici d’un projecte interdisciplinari entre català i castellà per tal de desenvolupar els continguts comuns i evitar repeticions. Podeu veure aquesta notícia en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *