L’alumnat de 1r d’ESO va a veure “Wonder”

Durant tot aquest trimestre dins el marc de l’assignatura de llengua catalana l’alumnat de 1r d’ESO ha estat treballant en base al llibre “Wonder” de l’autora Raquel J. Palacio.

Per acabar d’apuntalar tot el que s’ha fet a classe quina millor manera que anar el dilluns dia 18 als cinemes ScreenBox Funàtic de Lleida per poder veure la pel·lícula que duu per títol el mateix del llibre ?

Tan el llibre com la pel·lícula expliquen la història de l’August “Auggie” Pullman que és un nen d’onze anys que viu a Manhatan i té una deformitat facial rara. A causa de tantes operacions quirúrgiques havia estat fent l’escola a casa amb la seva mare, si bé finalment els seus pares decideixen dur-lo a l’escola la propera tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·