TITLE

DESCRIPTION

Acabem el trimestre amb el tradicional Festival de Nadal

Aquest curs i per motius d’aforament de la sala d’actes hem fet el festival en dos torns. El primer per l’alumnat de 3r d’ESO en endavant i el segon per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO. També durant el primer torn s’ha celebrat al pavelló un torneig de volei entre l’alumant de Cicles Formatius, EREE i CAS. (Fotos)

Tot plegat ha estat molt intens i carregat d’emocions. Hem pogut veure actuacions carregades d’humor, balls de diferents estils, acrobàcies, cants de nadales, mostres en vídeo de diferents activitats i projectes de centre, lliuraments de diplomes de “fotofilosofia” i el tradicional i animadíssim ball del professorat del centre.

La participació i l’entusiasme han estat els components més essencials d’un festival que es va acabar amb un dinar entre tots el professorat i personal del centre.

En nom de tota la comunitat educativa del centre us desitgem molt bones festes.

Totes les fotos i vídeos en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·