INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’alumnat de 2n descobreix els tresors amagats de la Biblioteca Pública

Els i les alumnes de 2n d’ESO han visitat durant aquest mes de gener i principis de febrer la Biblioteca Pública de Lleida i cada grup ho ha fet un dia concret, així doncs, han tingut la sort de tenir una guia personal. En aquest cas o bé l’Encarna o bé la Mercè han estat les encarregades d’explicar-los com són les instal·lacions i què s’hi pot trobar a cada planta, quins serveis ofereix la biblioteca, com es fa la recerca d’un document… i tot això sempre posant l’accent a afavorir la promoció i el foment de l’hàbit de la lectura.

A més, els dos grups que van anar a la biblioteca abans del 30 de gener van poder veure l’exposició Once upon a time, un recull d’il·lustracions de Narcís Gironell, bona part de les quals apareixen dins d’un conte escrit pel seu cosí, Martí Gironell, que relata què fan els personatges dels contes un cop els lectors i les lectores els tanquen.

Al claustre principal, també van gaudir de l’exposició 16 personajes que maravillan y… Miguel de Cervantes i que es pot visitar fins al proper 31 de març. Aquesta retrospectiva interactiva fa una àmplia passejada per les obres d’aquest clàssic de la literatura universal de la mà de 16 dels seus protagonistes, d’entre els quals destaquen Rinconete i Cortadillo, Cipión i Berganza i, com no, els famosíssims Don Quijote i Sancho Panza.

Ah! I alguns i algunes tenen feina pendent, ja que el proper dia 2 de març tothom haurà de demostrar que té el carnet de la biblioteca, per tant, ja no hi haurà excuses per no anar-hi.

Totes les fotos en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *