INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Segona edició de la Gala Planet Oró

PlanetOró és un projecte de centre per a 1r d’ESO que forma part del Tractament Integral de les Llengües (TIL) i que consisteix bàsicament en la realització d’un curt amb l’aparició de totes les llengües que s’imparteixen al centre de forma global, creativa i integrada.

Per posar la cirereta final i premiar el treball del alumnat i també per celebrar el Dia Internacional de les Llengües Maternes el dijous 22 de febrer a partir de les 09:00 h hem fet la cerimònia de lliurament de premis del curts realitzats per grups amb la presència del director i professor Òscar Sánchez

El curtmetratge premiat finalment ha estat pel que duu el títol El retrobament realitzat per les alumnes de 1rD Mireia Castilla, Judit Gómez, Júlia Llanes i Júlia Pont

Moltes felicitats.

Més fotos i el curs en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *