INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’alumnat de 1r es transforma en contacontes per un dia

El passat dilluns 26 de febrer els alumnes de l’optativa de llengua catalana van visitar l’escola Frederic Godàs per compartir amb els nens i les nenes de 4 i 5 anys els contes que havien creat i il·lustrat a partir d’un treball en grups cooperatius.

Després de recordar algunes històries tradicionals i de descobrir-ne d’altres més modernes que els van servir com a model, els alumnes de 1r van haver de tirar endavant amb aquest encàrrec amb l’objectiu posat en aquesta visita a l’escola del barri de Cap Pont. Després de molt d’esforç i de superar alguns entrebancs, el resultat va ser força satisfactori i molt enriquidor per a tothom.

Esperem que iniciatives com aquestes, que ens ajuden a fer valer el treball de l’alumnat de l’institut, sempre tinguin tan bona rebuda. Moltes gràcies Frederic Godàs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *