INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’alumant de 3r d’ESO va de concert

El passat 8 de març l’alumnat de 3r d’ESO va assistir al concert Càsting, un recorregut pels musicals, a càrrec de la Banda Municipal de Lleida, dirigida per l’Amadeu Urrea, i la cantant Montse Seró, que va tenir lloc a l’auditori Enric Granados.  Aquesta proposta didàctica, elaborada pels catedràtics Lluís Marc Herrera i Ramon Llanes,  fa un recorregut per la història dels musicals. Vam poder gaudir de la música de Georges Gerswhin (Summer time, They can’t take that away  from me),  d’Andrew Lloyd Webber (Memory ,  Don’t cry for me Argentina , Superstar, El fantasma de l’òpera) o Leonard Berstein (America, Tonight… de West Side Story) i de cançons tan emblemàtiques com Somewhere over the rainbow, Singin’ in the rain, Circle of life o l’Himne dels Pirates de Mar i Cel.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *