Taller de percussió per 1r d’ESO

El dimarts dia 13 de febrer l’alumnat de primer d’ESO ha pogut gaudir d’un taller de djembé i darbuka a càrrec del gran percussionista Jordi Parés.

(Laia Cabús)

Primer ens va presentar els instruments, ens va explicar com estaven fets i on els havien inventat, després ens va ensenyar els diferents sons que tenien i quan ja ho sabíem tot vam començar a fer ritmes.

(Clàudia Bach)

Ens va dir que el djembé te 4 sons diferents , però nosaltres només n’hi vam tocar 2 d’ells . Vam fer molts jocs divertits per aprendre ritmes diferents , però el que més ens va agradar va ser el joc dels salts: quan ell saltava amb els peus junts havíem de picar al mig  i quan feia un pas normal, havíem de picar a dalt . D’aquest fantàstic joc sortien molts ritmes diferents .

Un dels jocs que em va agradar més va ser un on cadascú feia un ritme diferent i els altres l’havíem de repetir.  Em va agradar perquè vaig poder descobrir que gràcies al taller puc fer nous ritmes jo sola. El secret és si repetim un so moltes vegades podem fer d’aquell únic i pobre so un ritme fantàstic.

(Marina Miró)

Al principi ell era el que feia els ritmes i nosaltres els repetíem, però quan ja estàvem fets uns experts vam fer els nostres propis ritmes i els vam ensenyar a la resta de la classe.

(Clàudia Bach)

Més fotos en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·