L’alumnat de 4t d’ESO d’estada al CdA del Bages

Dins del Pla d’Acció Tutorial del nostre centre, es proposen una sèrie d’activitats per incidir en l’educació del nostre alumnat, en el màxim d’àmbits de socialització. Amb aquesta intenció i com cada any, realitzem una sortida cultural amb la voluntat d’aprofundir una mica més en la relació personal entre els nois i noies de cada grup-classe, fora de l’entorn escolar i, d’aquesta manera, contribuir a augmentar la cohesió entre el grup.

Per als nois i noies de 4t d’ESO la sortida ha consistit en una estada al Camp d’Aprenentatge del Bages del 13 al 16 de març, dividint els alumnes de 4t d’ESO en dos torns. Hem après de l’entorn, hem descobert la comarca del Bages i les ciutats de Manresa i Cardona.

El primer dia hem visitat el Parc Ambiental de Bufalvent (Manresa) per tal de conèixer els processos que es realitzen per reciclar i reutilitzar els materials. Després de dinar, hem realitzat dos tallers, un de metalls i un altre de plàstics, per tal de conèixer les seves propietats i les seves utilitats a l’entorn que ens envolta.

El segon dia ens hem traslladat a Cardona. Allí hem visitat La Muntanya de Sal on hem conegut les propietats de la sal i l’origen de la formació d’aquest diapir natural, tot endinsant-nos enmig d’estalactites i estalagmites. Després de posar en paper tot allò que hem après de l’explotació salina, hem visitat la fortalesa inexpugnable del Castell de Cardona. Hem conegut els racons de la col·legiata de Sant Vicenç i la llegenda de la torre de la Minyona.

Ens ho hem passat molt bé!!!

>>Totes les fotos aquí<<<

Dolors Llas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·