Descoberta de la Garrotxa per part de l’alumnat de 2n d’ESO

La setmana del 5 de març els i les alumnes de 2n d’ESO de l’institut van gaudir de les explicacions i les activitats que la Susana, la Joana i la Neus, docents del Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa, els tenien preparades.

En dos torns de tres dies, van passejar per Castellfollit de la Roca i van contemplar la seva espectacular cinglera formada a partir de colades de lava, van descobrir la ciutat d’Olot, amb pujada al volcà Montsacopa inclosa, i van visitar la Cooperativa La Fageda. També els va quedar temps per passejar per la Fageda d’en Jordà i pel volcà Croscat per descobrir els seus secrets més amagats i, finalment, van gaudir d’una interessant i profitosa visita al Museu dels Volcans.

Tot plegat tres dies plens d’emocions i aprenentatges. Una experiència molt enriquidora que, sens dubte, els acompanyarà per sempre.

>>>Més fotos aquí<<<

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·