INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem en una trobada de Cultura Clàssica a Guissona

El dia 10 d’abril va tenir lloc una trobada massiva d’alumnat de l’optativa de 4t d’ESO. Un total de 200 alumnes de 16 instituts de la província de Lleida. Una crida a la importància del Llatí, el Grec i la Cultura Clàssica. Una visió real de la vida a la antiga roma. Un èxit rodó de participació, d’organització i de gaudi. L’èxit, però, és la satisfacció de veure com els alumnes van gaudir de valent, no només passant-s’ho molt bé, sinó també havent fet amistats noves i havent aprés moltíssim, segons les seves paraules.

El alumnes estaven dividits en grups de diferents instituts i van fer dues activitats durant la jornada. Per una banda, van completar una gimcana pel parc arqueològic i pel Museu de Guissona. Per una altra banda, van realitzar tres tallers de diferent índole: SCRIPTORIVM (escriptura amb tinta i canya com a l’antiguitat), VESTIMENTA (vestits de mater i pater familias, de esclaus i de gladiadors), COQVINARIA (realització del garum), VNGVENTARIA (perfums) i BVLA (realització en cuir d’un amulet que portaven penjat al coll els nens romans).

Anna Mayor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *