INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’alumnat de 2n acaba el trimestre amb una gimcana literària

El final del 2n trimestre ha estat d’allò més animat per als i les alumnes de 2n d’ESO de l’institut, ja que des de l’àrea de llengua han culminat el projecte sobre literatura amb una gimcana literària emplaçada o bé a la plaça Cervantes o bé a la plaça Caterina Albert de Lleida ciutat.

Amb la col·laboració inestimable dels companys i companyes de 1r -eren ells els destinataris del joc- han liderat una proposta lúdica d’allò més atractiva i enriquidora durant bona part d’un matí. Finalment, a través de la pròpia pràctica i d’un qüestionari de valoració que han respost els participants s’han pogut adonar de quins han estat els seus punts forts i quins aspectes no han acabat de rutllar.

Aquesta activitat internivell ha estat tot un èxit de col·laboració i enriquiment mutu. Gràcies a tothom per l’esforç i per fer-la possible!

Més fotos aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *