INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

L’Abril Pinyol, alumna de 2n, participa en el concurs de lectura en veu alta

El passat 19 d’abril es va celebrar al Teatre l’Amistat de Mollerussa la semifinal de la demarcació de Lleida de la XIV edició del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Enguany, l’institut hi ha participat amb l’Abril Pinyol, una alumna de 2n d’ESO que ha deixat el pavelló ben alt, ja que després de superar la primera ronda del concurs a Lleida el dia 5 d’abril, en aquesta segona fase ha estat capaç de fer una lectura fantàstica, molt treballada i genialment interpretada. Només se la pot felicitar.

Mentre esperaven que comencés l’acte, el grup d’alumnes de l’institut que s’havia desplaçat a Mollerussa per animar l’Abril va poder donar un volt per la 34a edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que ja fa 16 anys que acull la capital del Pla d’Urgell.

Finalment, volem aprofitar aquest espai per donar l’enhorabona a l’Abril per la magnífica feina feta i a la Marina Sorribes per l’ajuda que li ha prestat. Chapeaux noies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *