INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Concert sobre la Història del Rock

El passat 9 de maig l’alumnat de 2n, 3r i l’optativa de música de 4t d’ESO va fer una prèvia de Festa Major a l’institut amb el concert sobre la Història del rock que ens va oferir el grup Rockin’, format per Òscar Gutiérrez (guitarra i veu), Ramon Codina (baix i veu) i Gerard Luque (bateria). L’alumnat de l’optativa de música no va voler desaprofitar l’ocasió de tocar juntament amb una banda com Rockin’ i així van fer de “teloneros”, com en tot bon concert, interpretant Camins de Sopa de Cabra i Beat it de Michael Jackson. En Guti va acompanyar-los amb la guitarra solista. La formació d’alumnat de 4t era la següent: a la bateria, Robert Roman, al baix, Andrés García, a la guitarra, Joel Parés i al teclat, Ton Farré. I hem d’agrair la col·laboració especial de la Natàlia Perán a la veu. Des d’aquí volem felicitar-los perquè van sonar realment bé!

Després, Rockin‘ ens va oferir una visió panoràmica del rock,des dels seus orígens a mitjans dels 50 fins a l’actualitat. Vam començar amb el rhythm and blues de Muddy Waters, vam homenatjar el pare del rock, Chuck Berry, amb el seu Johnie be Good, no ens vam oblidar del rei, l’Elvis, ni dels clàssics com The Beatles i els Rolling Stones, o el famós riff de l’Smoke on the wàter de Deep Purple, per arribar als 80 i 90 amb The Police, i el seu famosíssim Every breath you take, “la movida madrileña” i el rock català. Vam acabar bojos pel rock, perquè, com diuen Lax’n’busto en el seu Miami Beach, que vam tenir de propina al bis:

 

“sents un rock’n’roll i dius:
Carai aquesta gent!
potser sí que es mereixen
ser els reis del firmament:
Chuck Berry, Ramones, Elvis Presley, Lou Reed,
Metallica, Springsteen, The Doors i B.B. King
Podria estar dient noms tota la nit
Què carai els donen per ser així?”

 Llarga vida al Rock!!

 

Helena Mesalles

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *