INSJOANORO@XTEC.CAT ·   973 268 399
  meet ·   gmail ·   classroom ·   moodle ·   clickedu ·   LOGIN

Participem a la gimcana Enric Granados

El 27 d’abril l’alumnat de l’optativa de Música de 4t d’ESO va realitzar la Gimcana Lleida i Enric Granados, creada pels catedràtics Lluís Herrera i Ramon Llanes. En petits grups han recorregut 12 punts de la ciutat de Lleida vinculats amb la figura d’Enric Granados i d’altres músics com Emili Pujol, Ricard Viñes o Pau Casals per resoldre més d’una vintena d’activitats. Les respostes de les proves s’enviaven a través de dispositius mòbils i el professorat responsable controlava en temps real l’evolució dels grups i les anava validant. Prèviament s’havia treballat la figura del pianista i compositor a partir de l’exposició “Enric Granados, un músic universal” i una cacera del tresor. Segur que ara tots coneixen la relació tan especial de Lleida amb un músic com Enric Granados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *