Roc Bellostes, alumne del centre, guanya una beca de “Joves i Ciència”

L’alumne Roc Bellostas de l’Institut Joan Oró que cursa 4t d’ESO,  ha guanyat una de les beques de Joves i Ciència http://jovesiciencia.cat/. Aquest programa té una durada de 3 anys. El primer any realitzen una estada de 15 dies a MónNatura Pirineus on els alumnes tenen l’oportunitat de viure una experiència única en un projecte d’investigació científica. Concretament el Roc ha elegit Explorant l’estructura de les proteïnes: des dels gens fins a les nanomàquines. El segon any Durant l’estiu de 1r a 2n de batxillerat, viuen directament la recerca científica en un laboratori d’un centre de recerca local. I el tercer any els estudiants s’enfronten al repte de proposar un projecte de recerca a desenvolupar, ja sigui en un centre d’investigació o en un programa internacional de ciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L’institut

Treballem per una educació de qualitat en un entorn pedagògic innovador i col.laboratiu

Accesos

Escriu-nos!

  CONTACTA
·